Категории
 • Здравје
 • Известувања
 • Ново
 • Cовети од нашите доктори
 • Пребарувај
  Најнови објави
  Dexa-scan
  Скенирање на коскената густина, исто така позн...
  Мезотерапија

  Мезотерапијата е медицинска техника на уфрл...

  Ковид-19
  Коронавирусна болест (КОВИД-19) е заразна болес...

  Ковид-19

  Коронавирусна болест (КОВИД-19) е заразна болест предизвикана од новооткриен коронавирус.
  Повеќето луѓе заразени со вирусот КОВИД-19 ќе доживеат блага до умерена респираторна болест и ќе закрепнат без да бараат...

  Ковид-19

  Автор - Вера Витанова

  Коронавирусна болест (КОВИД-19) е заразна болест предизвикана од новооткриен коронавирус.
  Повеќето луѓе заразени со вирусот КОВИД-19 ќ...

  Вера 07-09-2020

  Dexa-scan

  Скенирање на коскената густина, исто така познатa како DEXA, помагаат да се разреши ризикот од кршење на коска.
  DEXA - scan често се користи за да помогне во дијагностицирање на здравствени проблеми поврзани со коскит...

  Dexa-scan

  Автор - Вера Витанова

  Скенирање на коскената густина, исто така познатa како DEXA, помагаат да се разреши ризикот од кршење на коска.
  DEXA - scan често се користи з...

  Вера 03-18-2020

  Мезотерапија

  Мезотерапијата е медицинска техника на уфрлување на различни активни супстанции во слоевите на кожата и поткожното масно ткиво.Денеска е најмодерна медицинска постапка во современата anti aging медицина.Нејзината...

  Мезотерапија

  Автор - Тони Витанов

  Мезотерапијата е медицинска техника на уфрлување на различни активни супстанции во слоевите на кожата и поткожното масно ткиво.Денес...

  Тони 04-10-2020

  Copyright © Dimitar Vitanov. All Rights Reserved