ПЗУ МЕДИКА

Мезотерапија

Мезотерапијата е медицинска техника на уфрлување на различни активни супстанции во слоевите на кожата и поткожното масно ткиво.Денеска е најмодерна медицинска постапка во современата anti aging медицина.Нејзината цел е да се продолжи нашата виталност, младост и сите други атрибути на добриот изглед.


Се работи за микроинекцио натерапија, третмани на освежување, подмладување, хидратација, затегнување на кожа на лице,врат,деколте и раце.


MESOGLOW (Витамини и хијалуронска киселина) Нормална цена 2400 ден. Со попуст 1900 ден.


MESOLIFT (Витамини+Хијалуронска киселина+Rich) Нормална цена 6000 ден. Со попуст 4800 ден.


Информации:
тел:070/214-016 и 034/320-444
Работно време:
од понеделник до петок од 12:00 do 17:00 часот Локациja:
ул Братство и Единство бр.41 во близина на Општа Болница-Струмица

Copyright © Dimitar Vitanov. All Rights Reserved